HARDSEALER is een soort lijm. Het is een veelzijdig transparant hobby-kunstproduct voor het verharden van textiel. Het kan gebruikt worden voor het maken van objecten binnen, maar ook voor buiten, indien het wat beschermd wordt.

WAT IS HARDSEALER:
Dik witte vloeistof, droogt transparant en watervast op, is sneldrogend.
Het is wateroplossend.

Hoofdbestanddeel: Polyvinylacetaat

Soortelijk gewicht: 1,07 kg/dm3

Lijmverbruik: ca. 400 g m2

Toepassing: Verschillende materialen waarop Hard sealer te gebruiken is: textiel, jute, papier, garen en allerlei andere natuurlijke materialen.

Hardsealer kan tevens worden gebruikt als lijm, vernis of als basis voor (structuur) verf.

VERWERKING: Hardsealer royaal aanbrengen met een kwast op de te modelleren stof. Drapeer de stof bijvoorbeeld om een draadmodel of een styropor figuur en breng het in model. Afhankelijk van de hoeveelheid aangebrachte Hardsealer varieert de droogtijd. Nadat het volledig droog is, is het kunstwerk hard en watervast. Indien het kunstwerk wordt beschilderd met een acrylverf, kan het na goed uitharden, ook buiten neergezet worden.

Allergenen: geen

Geschikt: vanaf 6 jaar

Reinigen: Gereedschap kan gereinigd worden met water, alleen wanneer de lijm nog nat is. Een synthetisch wasmiddel kan eventueel aan het water worden toegevoegd. Verse vlekken van de lijm die al bijna droog zijn, drenken in warm water en daarna verwijderen met een borstel. Alleen nog natte vlekken zijn uitwasbaar !

Schudden voor gebruik. 

© 2009 - 2023 Annet4Crea | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel